Kullanım Şartları-Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Moren Haber Ajansı tarafında üretilen içeriklerin kullanılabilmesi için yayıncıların söz konusu ajans ile üyelik sözleşmesi gerçekleştirmiş olması gerekmektedir.
www. morenhaber.com'' adresinde yayınlanan görsel içeriklerin, yazıların ve haberlerin her türlü telif hakkı Moren Haber Ajansı'na aittir. Kaynak gösterilmek suretiyle dahi izinsiz kullanılamaz.

Moren Haber Ajansının yayımladığı haber, fotoğraf ve görüntüler ile birlikte oluşturduğu her türlü bilgi ve içerik, abone veya üye olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Bu yayınlar çoğaltılamaz; başka kurum, kuruluş ve internet yayıncılarına aktarılamaz. Abonelik sözleşmesi olmadan kullanılması Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile Basın Kanunu'nda belirtilen hükümlere açıkca aykırıdır. Bu hükümlere aykırı davranan kişi, kuruluş veya internet yayıncılarına her türlü hukuki yaptırıma tabi olacaklarını bildirmek isteriz. 

Bu kullanım koşulları ("Koşullar"), Moren Haber Ajansı (MHA) tarafından yayınlanan www.morenhaber.com adresinde bulunan internet sitesini kullandığınızda geçerlidir.

Kullanım Şartları

www.morenhaber.com sitesini kullanmadan önce lütfen aşağıdaki site kullanım şartlarını okuyun. Siteyi herhangi bir şekilde kullanan tüm ziyaretçi ve üyeler bu sayfadaki şartlara uymayı kabul etmiş sayılacaktır. Şartları kabul etmiyorsanız siteyi kullanmayın. Bu metinde kullanılan “Kullanıcı” terimi, siteyi üye girişi yaparak veya yapmaksızın herhangi bir şekilde kullanan her türlü gerçek ve tüzel kişiyi ifade etmektedir.

Bu Koşulları ve Gizlilik Politikamızı herhangi bir zamanda ve tamamen kendi takdirimize bağlı olarak değiştirme veya güncelleme hakkını saklı tutarız. Lütfen bu Koşullara ve Gizlilik Politikamıza düzenli olarak başvurun, çünkü bunlarda yapılan herhangi bir değişiklik Moren Haber Ajansının internet sayfasında yayınlandıktan sonra yürürlüğe girer.

İçeriğin Mülkiyeti

Moren Haber Ajansın tüm bileşenleri ve Moren Haber Ajansın internet sitesinde görüntülenen veya Moren Haber Ajans aracılığıyla erişilebilen içerik (herhangi bir biçimde: videolar, fotoğraflar, metinler, hareketsiz ve hareketli grafikler) Moren Haber Ajansının münhasır mülkiyetindedir ve fikri mülkiyet yasalarıyla korunmaktadır.

Moren Haber Ajansın ve / veya içeriğin başka bir amaçla veya burada açıkça izin verilenin dışında herhangi bir şekilde kullanılması kesinlikle yasaktır.

İçeriğin Kullanımı

Moren Haber Ajansın bazı kısımlarını ve içeriği yalnızca ve kesinlikle kişisel, özel ve ticari olmayan amaçlarla ve yalnızca Moren Haber Ajansında bulunan özelliklerin mümkün kıldığı şekilde paylaşabilirsiniz.

Moren Haber Ajansı’nın yazılı onayı olmadan başka herhangi bir kullanım, özellikle çoğaltılması, kopyalanması, halka iletilmesi veya Moren Haber Ajansın ve / veya içeriğin tamamen veya kısmen başka bir amaçla ve / veya başka herhangi bir yolla dağıtılması kesinlikle yasaktır.

Sorumluluğa ilişkin sınırlamalar ve sorumluluk reddi beyanları

Kullanıcılar, www.morenhaber.com’un herhangi bir içerik veya iletişim sistemini kullanırken üçüncü şahısların yasal haklarını hiçbir şekilde ihlal etmemekle yükümlüdür. Moren Haber Ajansı bu gibi ihlallerle ilgili olarak hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk kabul etmemektedir ve bu ihlallerden doğabilecek her türlü hukuki ve cezai sorumluluk münhasıran kullanıcıya aittir.

Sitede yazılan her türlü yazı yada yorumlardan yazan kişi sorumludur. Kullanıcılar yaptıkları yorumlardan ve paylaşımlardan kendileri sorumludur. Yapılan tüm yorumlar ve yazılar, geçerli Türkiye Cumhuriyeti ve Uluslararası yasalara uygun olmalıdır ve uygunsuz, müstehcen, karalayıcı, sahtekar veya yanıltıcı, argo kelimeler, kişisel yada kurumsal hakları ihlal eden yorumlar, karalama maksatlı yorumlar, aslı kanıtlanmamış beyanatlar olamaz.

Yapılan yorumun yayınlanmasından ötürü çıkabilecek yasal sorunlardan tamamen yorumu yazan kullanıcı sorumludur.

Moren Haber Ajansı doğru ve güvenilir bilgi sağlamaya çalışsa da, haber alanında hatalar, yanlışlıklar veya eksiklikler tamamen göz ardı edilemez. Moren Haber Ajansında içerik "olduğu gibi" sağlanmaktadır.

Moren Haber Ajansın içeriği veya herhangi bir özelliğine (üçüncü taraf özellikleri dahil) erişim veya bunların kullanılabilirliği, Moren Haber Ajansının kontrolü dışındaki nedenlerle tamamen veya kısmen kesintiye uğrayabilir veya yavaş çalışabilir.

Moren Haber Ajansın içeriği veya herhangi bir özelliğine (üçüncü taraf özellikleri dahil) erişim veya bunların kullanılabilirliği, herhangi bir zamanda Moren Haber Ajansı tarafından tamamen veya kısmen değiştirilebilir, askıya alınabilir, kesintiye uğratılabilir veya kısıtlanabilir.

Moren Haber Ajansın, içeriğin ve özelliklerinin (üçüncü taraf özellikleri dahil) kesintiye uğramadan, sunucu kapalı kalma süresinden veya gecikmeden veya bilgisayar korsanlığı, güvenlik ihlalleri, hatalar, virüsler, kötü amaçlı yazılımlar vb., donanımınızı, yazılımınızı veya verilerinizi etkileyebilir. Moren Haber Ajansın internet sitesinin özelliklerini ve içeriği kullanımınız tam ve yegane sorumluluğunuzdadır.

Moren Haber Ajansı, ajansın internet sitesine, özelliklerine (üçüncü taraf özellikleri dahil) veya içeriğe erişimden veya kullanımından veya erişim veya kullanım imkansızlığından kaynaklanan veya bunlarla ilgili herhangi bir zarardan hiçbir durumda sorumlu olmayacaktır.

Kullanıcı adınız ve şifreniz sadece şahsınıza aittir. Bir üyeliği birden fazla kişi kullanamaz.

Kullanıcı adı ve şifresi kullanılarak yapılan tüm işlemlerin, aksi ispat edilmediği sürece ilgili üye tarafından yapıldığı kabul edilecektir.

Üyelik formunda verilen bilgiler doğru kabul edilir. Bilgilerin yanlış olmasından kaynaklanacak her türlü sorumluluk üyeye aittir.

Sitede yayınlanan reklamlara ve tanıtım metinlerine, bilgi alma amacı dışında çok sayıda manüel veya otomatik tıklama yapmak yasaktır. Normal bir kullanıcı davranışına uymayan bu gibi tıklama faaliyetlerinde bulunduğunu tespit ettiği kullanıcıların siteye erişimini engelleme ve yasal işlem başlatacağımızı beyan ederiz.

www.morenhaber.com sitesinde yorum yazan tüm ziyaretçilerin ip adresi kayıt altına alınmaktadır. Adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresleri yetkililerle paylaşılacaktır.

Moren Haber Ajansı, ajansın sitesinde atıfta bulunulan veya Moren Haber Ajansa atıfta bulunan web sitelerinden (özellikle bir köprü aracılığıyla) sorumlu değildir. Moren Haber Ajansın haber sitesinde üçüncü şahısların internet sitelerine yapılan atıflar hiçbir şekilde Moren Haber Ajansı tarafından bu web sitelerinin veya içeriklerinin onaylandığı şeklinde yorumlanmayacaktır. Üçüncü şahısların web siteleri ve içerikleri kendi kullanım şartlarına tabidir.

Ticari markalar ve logolar

Moren Haber Ajansında görünen ticari markalar, logolar ve ayırt edici işaretler yalnızca Moren Haber Ajansının mülkiyetindedir. Moren Haber Ajansının önceden yazılı onayıyla ve Moren Haber Ajansının koşullarına sıkı sıkıya uyularak, tamamen veya kısmen yalnızca kullanılabilirler.

Geçerli Hukuk - Yargı

Bu koşullar ve bunlardan kaynaklanan herhangi bir anlaşmazlık Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre yönetilecek ve yorumlanacaktır.

Trabzon Mahkemeleri (Türkiye), herhangi bir işleme veya davalıların çokluğuna bakılmaksızın münhasır yargı yetkisine sahip olacaktır.

Çeşitli

Bu koşulların herhangi bir hükmü veya bir hükmünün bir kısmı, yürürlükteki bir yasa veya yönetmelik uyarınca veya yetkili bir yargı mercii tarafından verilen başka herhangi bir karar nedeniyle yasa dışı, geçersiz veya uygulanamaz olarak kabul edilirse, hükmün geri kalanı tam olarak yürürlükte kalacaktır. Bu koşullardaki diğer tüm hükümlerin geçerliliği ve uygulanabilirliği etkilenmeyecek veya bozulmayacaktır.

MOREN HABER AJANSI

E-Posta: [email protected]