Trabzonspor Google Chrome Eklentisi Yayında!

29 Mart 2021 21:43 Spor
resimler-haber/chrome_eklentisi_Ekran_Alıntısı.JPG
google news

Trabzonspor kulübünden yapılan açıklamada taraftarların Google Chrome eklentisini indirerek Trabzonspor ile ilgili en güncel haberlere, duvar kağıtlarına ve kısa kısayollara ücretsiz ulaşabileceklerdir.

Açıklamada “İnternet tarayıcınız için resmi Trabzonspor Anasayfa uygulaması ile özel içerikler, en yeni duvar kağıtları ve Trabzonspor hakkında en sıcak gelişmelere kişiselleştirilmiş Trabzonspor Anasayfa uygulaması ile tarayıcınızdan ulaşılabileceği” bildirilmiştir.

Google Chrome Eklentisi Nedir

Chrome, Google firmasının geliştirdiği açık kaynak kodlu bir internet tarayıcısıdır. Google Chrome ilk olarak 2008 yılında Microsoft Windows için geliştirildi. Daha sonra Mac OS X ve Linux sürümleri de geliştirilmiştir. Chrome diğer tarayıcılara oranla oldukça hızlı olması sebebiyle daha fazla tercih edilmektedir. Google Chrome'a özel eklenti ve uzantılar bulunmaktadır. Google Chrome uzantıları, tarayıcıya daha fazla özellik ve işlev eklenmesini sağlar. Her kullanıcının profili ve ihtiyaçları farklıdır. Chrome uzantılar sayesinde kullanıcıların tarayıcılarını kullanmadığı özelliklerinden ve karmaşasından kurtarırken, beğenilen özellikleri içerecek şekilde özelleştirebilme imkanı sağlar. Bu sayede her kullanıcı kendine özel içeriklere sahip bir tarayıcıya sahip olabilir.

Google Chrome Eklentisi İndirme ve Kurma

Bilgisayara Yükleme

Trabzonspor uzantısını eklemek için: https://www.trabzonspor.org.tr/tarayici 

Linkine tıkladıktan sonra açılan chrome web mağazası sayfasında chrome’a ekle ye tıklayarak kurma işlemine devam edilir.

Google Chrome Eklentisi kaldırma

Adres çubuğunuzun sağında uzantının simgesini bulun. Simgeyi sağ tıklayın ve Chrome'dan Kaldır'ı seçin.

Uzantının simgesini görmezseniz:

Bilgisayarınızda Chrome'u açın.

Sağ üstte Diğer  >Diğer araçlar >Uzantılar'ı tıklayın.

Kaldırmak istediğiniz uzantıya gelin, Kaldır'ı tıklayın.

Kaldır'ı tıklayarak onaylayın.