Haftalık Hava Durumu: 15 -21 Kasım 2021

15 Kasım 2021 13:23 Yaşam
resimler-haber/Hava_durumu_haftalık.jpg
google news

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15 Kasım Pazartesi'nden 21 Kasım Pazar'a kadarki süreçte bu hafta yurt genelinde hakim olan hava durumunu paylaştı. Yapılan açıklamaya göre:

Hava sıcaklığının bu hafta genellikle mevsim normalleri civarında, güney batı kesimleri ile doğu bölgelerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği, hafta sonunda iç ve kuzey kesimlerde biraz azalacağı ancak genellikle mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. 

Pazartesi ve Salı günleri Karadeniz Bölgesi'nde Doğu ve Orta Karadeniz kıyılarında yağış görülebilir. 

Çarşamba ve Perşembe günleri yurt genelinde havanın az bulutlu güneşli olacğaı tahmin ediliyor.

Cuma günü Marmara ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri hariç Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu Bölgesinin doğu ve güneydoğu kesimlerinde yağış görülebilir.

Cumartesi günü Marmara, Ege, Akdeniz Bölgesi Antalya yöresi ve Doğu Anadolu'nun Güneyi ile Güneydoğu Anadolu bölgesinin Doğu kesimleri hariç olmak üzere ülkenin özellkle yüksek kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor. 

Pazar günü Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yüksek kesimleri ile Akdeniz Bölgesi Mersin, Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep çevresinde kuvvetli yağış görülmesi öngörülüyor. 

Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Ankara'da yoğun sis görülecek. Salı günü İstanbul'da kuvvetli fırtına ve rüzgar, çarşamba ve perşembe günleri yoğun sis görüleceği tahmin ediliyor.