Arnavut Kadınlar Snooker Açık 2024'te Yapılacak

13 Eylül 2023 12:10 Spor
resimler-haber/WWS_SNOKEER_ARNAVUTLUK_2024.webp
google news

29 Ocak - 2 Şubat 2024 tarihleri ​​arasında oynanacak Arnavutluk Kadınlar Snooker Açık, Arnavutluk'un Golem kentindeki muhteşem Grand Blue Fafa Resort'ta prestijli Dünya Snooker Federasyonu (WSF) Şampiyonasıyla birlikte gerçekleşecek.

Etkinlik, tam bir dünya sıralaması etkinliği olacak ve katılımlara tabi olacak, 21 Yaş Altı ve Büyükler oyuncuları için yan turnuvaların yanı sıra, eleme turlarına katılmaya hak kazanamayan oyuncular için bir Challenge Cup turnuvasını da içerecek.

WWS Turu daha önce WSF ile birlikte turnuvalara ev sahipliği yapmıştı; özellikle 2018'de Dünya Kadınlar Snooker Şampiyonası, WSF Şampiyonası'nın açılış töreniyle birlikte düzenlendi.

Son olarak Taylandlı Ploychompoo Laokiatphong'un kazandığı 2023 Asya-Pasifik Şampiyonası da bu yılın başında Avustralya'nın Sidney kentinde düzenlenen WSF Gençler Şampiyonası'nın yanında gerçekleşti.

WWS Başkanı Mandy Fisher şunları söyledi: “Bu, bu yılki WSF Şampiyonası kapsamında bir kez daha önemli bir sıralama etkinliğinin yapılacağı WWS Turu için son derece heyecan verici bir duyuru.

“Mevcut Belçika Açık turnuvamıza ek olarak, Avrupa ana karasında dünya standartlarında bir sıralama etkinliği daha düzenleyebileceğimizden memnuniyet duyuyorum ve hem WSF'ye hem de Arnavutluk Snooker Federasyonu'na işbirlikleri ve destekleri için teşekkür etmek istiyorum.

"Mekan Adriyatik kıyı şeridinde muhteşem bir konuma sahip gibi görünüyor ve etkinlikte yarışacak herkesin harika bir bilardo haftası geçireceğinden eminim."

Kaynak

WWS